Vredestein banden - Bilthoven - De Bilt - Utrecht -Zeist

Vredestein banden

Vredestein begint in 1908 met de productie van rubberproducten, maar al in 1946 werd het nu bekende Vredestein banden opgericht . Vlak na de 2e wereldoorlog begon Apollo Vredestein BV in samenwerking met BF Goodrich een fabriek in Enschede. Vanwege de specialisatie heeft Vredestein tegenwoordig naam gemaakt met kwalitatief goede, betrouwbare banden met een eigentijds modern design.

Profilering

Vredestein profileert zich als A-merk in de banden branche. ADAC, de Duitse ANWB, voert jaarlijks onafhankelijke autobandentesten uit. In de zomerbandentest van 2011 behaalde de Vredestein Sportrac 3 het beste resultaat.

Ook op het gebied van winterbanden wordt Vredestein regelmatig getest. Zo werd de Vredestein band Snowtrac 3 als goed beoordeeld door ADAC Door het Duitse Autobild werd de Vredestein Wintrac 4 xtreme in de winterbandentest tot een van de winnaars uitgeroepen.

Ons aanbod Vredestein banden

Bij Van Hugten Mobility-Center in Bilthoven heeft u de keuze uit een ruim aanbod van Vredestein banden. Kies het type Vredestein band dat bij uw rijstijl past.

Bekijk ons assortiment Vredestein banden