4 Seizoenbanden - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

All Season banden - vier seizoenbanden

Een all season band (ook wel een vier seizoenen band genoemd) levert door de profielopbouw en materiaalsamenstelling goede en veilige autoband prestaties onder alle weersomstandigheden. De banden beschikken over belangrijke kenmerken van zowel zomerbanden als winterbanden. Hierdoor zijn 4-seizoenenbanden een goed alternatief voor automobilisten die niet twee keer per jaar van banden willen wisselen.

Vierseizoenenband - vier seizoenenband in alle weersomstandigheden

Andere benamingen voor de 4-seizoenenband zijn all-season- of all weatherband. De banden hebben de kenmerken van zomerbanden en winterbanden in één, al blijft het natuurlijk een compromis. De 4-seizoenenband heeft onder winterse omstandigheden beduidend betere rijeigenschappen dan een zomerband, maar presteert echter wel minder dan een volwaardige winterband. Niet alle 4-seizoenenbanden zijn goedgekeurd als winterband. Let daar dus op, bijvoorbeeld als u met de auto op wintersport gaat.

Voordelen van all season banden -vier seizoenenbanden

  • Goede prestaties bij alle weersomstandigheden
  • Geen zomerband en winterbandenwissel
  • Kenmerken en levensduur als zomerbanden en winterbanden

Prijs/kwaliteit

Dat de prijs van een band een belangrijk koopargument voor de consument is, is algemeen bekend. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Profile Tyrecenter Van Hugten is niet voor niets een specialist. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor hightech producten zoals banden onontbeerlijk. Van Hugten Mobility-Center levert banden van alle bekende merken.

Onderhoud

U kunt natuurlijk Van Hugten Mobility-Center voor de aanschaf van nieuwe banden of wielen, maar het onderhouden van uw banden is minstens zo belangrijk. Controleer regelmatig uw bandenspanning en ga regelmatig langs de bandenspecialist om uw banden te laten controleren op een regelmatige slijtage.

Van Hugten Mobility-Center, uw zomerbandenspecialist.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand