OZ Paddock Store Van Hugten Bilthoven

OZ Paddock Store - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

OZ velgen koopt u nu bij Velgen-Center Van Hugten in Bilthoven.

Velgen-Center Van Hugten een onderdeel van Van Hugten Mobility-Center is specialist in velgen voor alle soorten voertuigen. We bieden een zeer breed assortiment velgen aan. Denk aan sportieve velgen, maar zeker ook lichtmetalen velgen, aluminium velgen en stalen velgen. We hebben ook velgen voor alle automerken.

OZ Paddock Store Bilthoven

Velgen-Center Van Hugten is een van de door OZ geselecteerde wielenspecialisten. Merk trouw, hoogste service graad en technische kennis, en passie voor OZ, zijn de belangrijkste kenmerken voor de verkopers binnen het OZ Paddock netwerk.

Profiteer van een samenwerking met OZ,
OZ Padock Netwerk showrooms hebben altijd als eerste beschikking over nieuws van OZ en de nieuwste producten.

Kijk eens op onze website www.ozpaddockstore-bilthoven.nl voor een volledig overzicht van alle OZ Racing velgen. 


Autobanden en velgen online kopen bij Van Hugten in Bilthoven

Koop banden met autovelgen als band-velg combinatie bij Van Hugten. Bij Van Hugten in Bilthoven kunt u nu via een nieuwe module iedere band en velg combinatie kopen die op uw auto past. Hierin zijn wij uniek in de bandenwereld in Nederland. Door simpel uw kenteken in te vullen zoekt u eerst een band of een velg die op uw auto past. Vervolgens gaat u naar de volgende stap en kiest u de velg of band die op uw geselecteerde keuze past.


Van Hugten Mobility-Center / Velgen-Center Van Hugten. Uw specialist op het gebied van OZ Racing velgen.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Groenekan, Zeist, Soest en Utrecht op enkele minuten rij-afstand