Van Hugten Mobility-Center

Van Hugten Mobility-Center, uw Alfa, Opel, Fiat en Peugeot specialist. Daarnaast ook bekend als Banden & Velgencenter Van Hugten.


Beschrijving

Van Hugten Mobility-Center, uw Alfa, Opel, Fiat en Peugeot specialist. Daarnaast ook bekend als Banden & Velgencenter Van Hugten. Specialist in banden en velgen | Alle merken en typen voor elk voertuig | Maar ook voor APK, reparaties en onderhoud.

Algemene Informatie

Sinds 1953  is Van Hugten is een sterke partner als specialist in Opel, Fiat en Peugeot personen en bedrijfswagens. Van Hugten Mobility-Center biedt allround service op maat voor iedereen die zich op de weg begeeft en aan alle partijen die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Dit doen wij door hoogst persoonlijke excellente service en de beste kennis van zaken met elkaar te combineren.

Van Hugten Mobility-Center

Per 1 januari 2009 hebben wij al onze activiteiten ondergebracht onder de naam
Van Hugten Mobility-Center. Van Hugten Mobility-Center richt zich naast de bandenservice, nadrukkelijk op het onderhoud van de particuliere autobezitter en tevens op de  wagenparken in het midden en kleinbedrijf. Door de nieuwe Europese regelgeving kan Van Hugten Mobility-Center beschikken over alle technische informatie van elke auto. We kunnen dan ook zonder meer het onderhoud aan alle zakelijk gereden auto's volgens fabrieksnormen uitvoeren. Dit gebeurt met onderdelen die volgens de originele fabrieksnormen zijn gefabriceerd.

U kunt ons ook vinden onder de volgende internetadressen:

www.apkbilthoven.nl
www.banden-center.nl
www.bandenhotelbilthoven.nl
www.ozpaddockstore-bilthoven.nl
www.ozpaddock.store
www.vanhugtendirect.nl
www.velgen-center.nl
www.winterbandenbilthoven.nl
www.4x100.nl

Kortom Van Hugten Mobility-Center is de banden, velgen en auto-onderhoud specialist van de Regio Bilthoven, De Bilt, Zeist en Utrecht.