Onderhoud volgens het boekje is van cruciaal belang.

Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een (grote) onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificatie worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Auto onderhoud BilthovenBovendien zit bij een onderhoudsbeurt volgens fabrieksspecificatie  een gratis Apk-keuring en indien onderhoud uitgevoerd volgens fabrieksspecificatie dan kunt u voor €49,95 Europa pechhulp (mobiliteitsgarantie) afsluiten. De onderhoudsspecialisten van Van Hugten Mobility-Center zijn door geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Van Hugten Mobility-Center u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Elke onderhoudsbeurt bij Van Hugten Mobility-Center heeft een eigen tarief. Vraag naar de juiste prijs.

Van Hugten Mobility-Center. Uw onderhoud specialist, centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Groenekan, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand