BELANGRIJK VOOR ONZE KLANTEN

31 oktober 2016

BELANGRIJK VOOR ONZE KLANTEN

Bilthoven, 24 oktober 2016

Geachte klant,

Na bijna 13 jaar gaan wij per 31-12-2016 stoppen met het concept van Profile Tyrecenter (Profile Car en Tyreservice) .

Per 01-01-2017 gaan wij naast Van Hugten Mobility-Center (onderhoud en reparatie voor alle merken auto's) met banden en velgen verder onder onze eigen naam “Banden & Velgencenter Van Hugten”. Daarnaast hebben wij ons aangesloten bij de formule “Uw Bandenspecialist” van het netwerk van Goodyear Dunlop Retail Partners om voor zowel de particuliere klant als voor de leaserijder de beste inkoopcondities te kunnen waarborgen.

Voor de particuliere rijder veranderd er bijna niets, behalve dat we ons bandenassortiment verder uit gaan breiden en een aantal bandenmerken nog scherper in de markt kunnen zetten. Voor onderhoud gaan we naast de specialisatie van Opel, Fiat en Peugeot ons ook verder toeleggen op het merk Alfa Romeo.

Voor u als leaserijder gaat er waarschijnlijk wel iets veranderen. Profile Tyrecenter (Profile Car en Tyreservice) zal uw leasemaatschappij vanaf 19 december gaan benaderen waarbij begin januari de banden van uw leaseauto opgehaald worden en naar een andere Profile vestiging overgebracht worden, waarschijnlijk naar Utrecht of in Zeist.

Als u de bandenwissel en de montage van nieuwe banden het liefs bij ons uit wilt laten voeren kunt u het volgende verzoek doen bij uw leasemaatschappij;

Benader uw leasemaatschappij en vraag of de bandenwissels of montage van uw nieuwe banden vanaf 1 januari plaats mogen vinden via Uw Bandenspecialist “Banden & Velgencenter Van Hugten” U dient hierbij aan te geven dat de banden overgezet worden naar;

4Fleet Benelux / Goodyear Dunlop Retail Partners met daarbij dat het gaat om de vestiging Uw Bandenspecialist in Bilthoven, Banden & Velgencenter Van Hugten.

Bij akkoord van uw leasemaatschappij dit graag doorgeven aan ons.

Misschien dat u van uw leasemaatschappij dit keer geen akkoord krijgt, maar weet dan dat u voor uw nieuwe auto wel weer bij ons terecht kunt voor banden. Via de samenwerking met 4Fleet Benelux werken we voor de volgende leasemaatschappijen.

Hopende dat we de relatie die we met u hebben voort kunnen zetten,

Nol, Ron en Maja van Hugten

Meer nieuws...