Autobedrijf Van Hugten 50 jaar BOVAG-lid

5 april 2013

Autobedrijf Van Hugten 50 jaar Bovag-lid

Autobedrijf Van Hugten in Bilthoven is 50 jaar lid van brancheorganisatie BOVAG. Om dit heuglijke feit te vieren, kreeg directeur Ron van Hugten onlangs uit handen van accountadviseur Paul Kok van BOVAG Autodealers een officiŽle oorkonde.

50 jaar Bovag-lid
Autobedrijf Van Hugten staat reeds een halve eeuw bekend als een alom gewaardeerd BOVAG autobedrijf, dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar we bij BOVAG voor staan,’ aldus Paul Kok, accountadviseur van BOVAG Autodealers. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor de koper van een nieuwe of gebruikte auto van groot belang. Bovendien wil je ervan op aan kunnen dat onderhoud en reparatie met de grootst mogelijke zorg en expertise wordt uitgevoerd. Autobedrijf Van Hugten biedt die garantie bij uitstek en is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG.’

60 jaar Autobedrijf Van Hugten
Autobedrijf Van Hugten is oorspronkelijk opgericht in 1953 door de vader en moeder van de huidige ondernemers Nol, Ron en Maja van Hugten. Vader en moeder Van Hugten starten met een rijschool, begonnen in 1963 met het merk FIAT om in april 1998 een contract aan te gaan met OPEL. In 2004 hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met de formule van Profile Tyrecenter.

Familiebedrijf
Autobedrijf Van Hugten is een echt familiebedrijf: naast Ron van Hugten werkt broer Nol als aftersalesmanager en zus Maja als hoofd van de financiŽle administratie. Daarnaast zijn er nog 7 medewerkers aanwezig, waarvan de meeste al langer in dienst zijn.

Drie dubbele mijlpaal
Dit jaar is een speciaal jaar voor Autobedrijf Van Hugten. We bestaan 60 jaar, we zijn 50 jaar BOVAG-lid en vieren dit jaar ook ons 15 jarig jubileum met OPEL in Bilthoven.  

 

Meer nieuws...