Van Hugten nu ook in autolease

8 december 2008

Welkom op de website van Van Hugten Autolease
Van Hugten Autolease is de universele leasemaatschappij voor het MKB.

Van Hugten Autolease hanteert scherpe en marktconforme leasetarieven die ondersteund worden door heldere contractvoorwaarden. Bovendien zorgt Van Hugten Autolease voor gedegen adviezen over alle beheersaspecten van uw wagenpark.

Van Hugten Autolease heeft een bijzondere band met Autobedrijf Van Hugten. Een band die sterk in het voordeel van haar klanten werkt omdat Van Hugten Autolease zich daardoor veel beter dan bij andere leasemaatschappijen kan verplaatsen in de relatie berijder - autobedrijf. Doordat de backoffice wordt verzorgd door Expert Lease is de kennis en continu´teit gewaarborgd.

Waarom kopen als u ook kunt leasen?
Ook voor leasing kunt u terecht bij uw vertrouwde dealer. Hier staat een gedreven team voor u klaar met advies en ondersteuning bij het optimaliseren van uw wagenparkbeheer.

Waarom leasen?
- gemak, zowel financieel als administratief
- uw werkkapitaal blijft beschikbaar
- u blijft te allen tijde mobiel
- lage beheerskosten
- wij nemen alle risico's van u over

EÚn loket voor al uw mobiliteit
Leasing via uw dealer heeft veel voordelen. Zo heeft u voor alle zaken ÚÚn aanspreekpunt die persoonlijk uw ‘autozaken’ beheert. Zo kunt u bij uw dealer terecht voor advies omtrent leasing, maar ook voor reparatie en onderhoud, schadeherstel, vervanging van de banden en vervangend vervoer. Inzake leasing is uw dealer niet merkgebonden.

Van Hugten Mobility-Center, uw specialist in Leasing. Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand

 

Meer nieuws...