Nieuws

Nieuws


2017

4 mei 2017 - In het nieuws

Sinds kort prijkt op twee panden in Bilthoven de naam Van Hugten. Op het ene al enige jaren “Van Hugten Mobilty-Center: van Alfa Romeo tot Volvo, onderhoud en reparatie van alle merken auto's”, op dat ernaast sinds kort “Banden & Velgencenter Van Hugten: de beste banden velgen voor de beste prijs”, nadat men gestopt is met het concept van Profile Tyrecenter.
Lees meer...

2016

31 oktober 2016 - BELANGRIJK VOOR ONZE KLANTEN

Na bijna 13 jaar gaan wij per 31-12-2016 stoppen met het concept van Profile Tyrecenter (Profile Car en Tyreservice) . Per 01-01-2017 gaan wij naast Van Hugten Mobility-Center met banden en velgen verder onder onze eigen naam “Banden & Velgencenter Van Hugten”. Daarnaast hebben wij ons aangesloten bij de formule “Uw Bandenspecialist” van het netwerk van Goodyear Dunlop Retail Partners om voor zowel de particuliere klant als voor de leaserijder de beste inkoopcondities te kunnen waarborgen.
Lees meer...

14 juni 2016 - Maak uw auto "connected" met mijngarage plug-in

Bij Van Hugten Mobility-Center kunnen wij onze klanten binnenkort een service bieden die oudere auto’s vanaf 2003 net zo ‘connected’ maakt als de nieuwste autotypen die onlangs uit de showroom rolden.
Lees meer...

2015

17 mei 2015 - Geen eenheidsworst-autobedrijf

Klanten waarderen kleinschaligheid Van Hugten Mobility-Center in Bilthoven. De BOVAG slingerde onlangs een artikel de pers in met als kop: 'Helft showrooms moet dicht'. Schaalvergroting is het toverwoord. "De haren gingen me er rechtop van staan", zegt Ron van Hugten van Van Hugten Mobility-Center in Bilthoven. "Onze klanten waarderen juist de kleinschaligheid, de persoonlijke benadering." en vooral ons auto onderhoud op maat.
Lees meer...

14 januari 2015 - Groot is niet altijd beter.

“Groot hoeft niet altijd beter te zijn”, zegt Ron van Hugten. “In een kleinere familiegarage heb je altijd met dezelfde mensen van doen.
Lees meer...

2014

6 oktober 2014 - Auto onderhoud op maat in Bilthoven

Van Hugten Mobility-Center in Bilthoven introduceert Mobility-Service. Auto onderhoud op maat voor alle merken, maar tot wel 25% goedkoper dan de merkdealer.
Lees meer...

19 februari 2014 - Bedrijfsfolder

Onze nieuwe bedrijfsfolder is uit.
Lees meer...

2013

5 april 2013 - Autobedrijf Van Hugten 50 jaar BOVAG-lid

Autobedrijf Van Hugten in Bilthoven is 50 jaar lid van brancheorganisatie BOVAG. Om dit heuglijke feit te vieren, kreeg directeur Ron van Hugten onlangs uit handen van accountadviseur Paul Kok van BOVAG Autodealers een officiŽle oorkonde.
Lees meer...

2009

17 januari 2009 - Van Hugten uw locale autodealer

Van Hugten Mobility-Center is uw locale autodealer, Opel, Fiat en Peugeot specialist. Tevens kunnen wij uw auto volledig volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden.
Lees meer...

2008

9 december 2008 - Mobility-Center; voor uw mobiliteit

Van Hugten Mobility-Center is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie voor alle merken auto's. Wij werken altijd volgens de fabrieksvoorschriften. U betaald bij ons niet het dure tarief van de dealer. U bespaart mogelijk wel tot 25% !!!.
Lees meer...

8 december 2008 - Van Hugten nu ook in autolease

Vanaf nu is van Hugten ook uw partner in autolease. Elk merk en model mogelijk.
Lees meer...