Missie Van Hugten Mobility-Center

Missie Van Hugten Mobility-Center

Klanten als gast behandelen

Wij houden mensen mobiel. Zowel bij de aanschaf als bij het onderhoud van uw auto.
Kiest u voor Van Hugten Mobility-Center, dan kiest u voor excellente service en kwaliteit. Ons streven is om aan al uw mobiliteitswensen te voldoen. Klantentevredenheid staat bij ons dan ook centraal. In service, in sales en after-sales. Eenvoudig gezegd, geen moeite is teveel om uw wensen waar mogelijk uit te voeren. Klanten als gast behandelen dat is waar het om draait bij Van Hugten-Mobility-Center. 

Zorgeloos rijden

Zorgeloos rijden is vanaf dag één de belangrijkste peiler van Van Hugten Mobility-Center geweest. Steeds weer proberen wij een moderne vertaling te vinden voor dit thema, met in ons achterhoofd de gedachte dat onze klanten recht hebben op optimale dienstverlening.

Tevreden relaties

Van Hugten Mobility-Center kon in de afgelopen jaren groeien dankzij tevreden relaties. En die krijg je niet door loze beloften. Tevredenheid bouw je samen op: door elkaars wensen te respecteren en waar te maken wat je belooft.

Persoonlijke aandacht

Warmte en persoonlijke aandacht vanuit ons familiebedrijf hebben hoge prioriteit. Alle klanten zijn ons dierbaar. Uiteindelijk zijn zij de enige reden van ons bestaan en in feite de echte 'sterren' van ons bedrijf.

 

Met dank aan al onze klanten,

Nol, Ron en Maja van Hugten