Kleine beurt - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

Kleine onderhoudsbeurt aan uw auto tegen scherpe prijzen

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen.
Bij een kleine onderhoudsbeurt (kleine beurt) worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst / vervangen.

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Van Hugten Mobility-Center u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Elke onderhoudsbeurt bij Van Hugten Mobility-Center heeft een eigen tarief. Vraag naar de juiste prijs.

Van Hugten Mobility-Center. Uw onderhoud specialist, centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Groenekan, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand