Goodyear banden - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

Goodyear-banden - Made to feel good.

Goodyear banden vindt u bij Van Hugten Mobility-Center

De Goodyear Tire and Rubber Company kwam tot stand in 1898 toen Frank Seiberling de eerste fabriek kocht met 13 arbeiders in dienst. Seiberling noemde zijn bedrijf naar de moedige pionier Charles Goodyear, de ontdekker van het vulcaniseren. Hij koos ook voor het opvallende beeldmerk van de gevleugelde voet dat nog steeds een symbolische verbinding vormt met het verleden van het concern.

Veiligheid door innovatie

Goodyear banden staan voor veiligheid door innovatie. Innovatie, de continue stroom van creatieve nieuwe ideeėn, producten en materialen, is al meer dan honderd jaar de kern van Goodyear’s activiteiten. Resultaat is een indrukwekkende lijst met testwinnaars in bandentesten. Goodyear is tevens pionier op het gebied van de innovatieve veiligheidstechnologie RunOnFlat, waarmee de automobilist zijn reis kan voortzetten ondanks een lekke band.

Ons aanbod Goodyear banden

Spreekt de Goodyear band u aan? Maak dan hieronder een keuze uit ons aanbod Goodyear banden. Zoek de Goodyear banden uit die bij u passen en bestel deze eenvoudig online.

Bekijk ons assortiment Goodyear banden

Van Hugten Mobility-Center, specialist in Goodyear banden.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand.