Financiering auto

Autofinanciering

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wl aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden. In dat geval is het interessant om te kiezen voor een autofinanciering

Hoe werkt het?

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de meest voorkomende manier om een auto te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw auto, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met een rentepercentage dat tijdens de hele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van de auto.

Aantrekkelijk rentetarief

Natuurlijk kunt u een financiering ook afsluiten via uw bank of tussenpersoon. Deze aanbieders werken doorgaans echter wel met een hoog rentetarief waardoor u uiteindelijk veel meer betaalt voor uw auto. Uw BOVAG Autobedrijf kan de autofinanciering voor u aanvragen via Bovemij Finance. U wordt dan direct teruggebeld om uw aanvraag door te nemen. Sluit u de financiering af in combinatie met de BOVAG Autoverzekering, dan profiteert u van een ng gunstiger rentetarief. Dat scheelt al snel enkele honderden euro’s!

Geen risico op restschuld

Wanneer uw auto wordt gestolen of total loss raakt kan het zijn dat er een restschuld ontstaat. Dit probleem doet zich voor wanneer de dagwaarde van uw auto lager is dan het nog af te betalen bedrag op dat moment. Indien u een BOVAG Autoverzekering Volledig casco Comfort sluit en de financiering volledig binnen de looptijd aflost, dan weet u zeker dat u bij een schade of diefstal niet met restschuld blijft zitten. Een geruststellende gedachte.

 
Van Hugten Mobility-Center, ook voor uw autofinanciering.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand .