Comfort banden - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

Comfort banden bij Van Hugten Mobility-Center

Comfort banden zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote auto’s. Dankzij de goede allround eigenschappen zijn comfortbanden een goede keuze voor de gemiddelde automobilist.

Comfort voor alle inzittenden

De comfort autobanden absorberen en dempen onregelmatigheden op de weg. Hierbij zorgen ze voor het comfort van u als bestuurder en de andere inzittenden. Het profiel van de band is verantwoordelijk voor de grip, het afvoeren van water en de rolweerstand. Performance banden rollen regelmatiger en zekerder voor een optimaal comfort.

Lage rolweerstand

Een belangrijke eigenschap van comfortbanden is de lage rolweerstand. Deze eigenschap heeft een aangename uitwerking op het brandstofverbruik en de CO2 -uitstoot. Zo combineert u comfort met een gunstig kilometerrendement en een verlaging van de uitstoot van schadelijke stoffen.

Gunstig Kilometerrendement

De aankoopprijs, het brandstofverbruik en het slijtvaste materiaal van de comfortbanden maken deze autobanden tot een aantrekkelijke keuze voor een automobilist met een kleine tot middelgrote auto en een gemiddelde rijstijl. De performance banden leveren goede allround prestaties met optimaal comfort en een lange levensduur. Van Hugten Mobility-Center biedt een uitgebreid assortiment comfortbanden voor alle merken en typen.

Voordelen Comfort banden

  • De comfortbanden zijn geschikt voor kleine tot middelgrote auto’s
  • Optimaal comfort dankzij unieke eigenschappen
  • Lage rolweerstand heeft positieve uitwerking op het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot
  • Lange levensduur door slijtvastheid van het materiaal