Bandenservice - Blthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

Bandenservice

Bij Van Hugten Mobility-Center kunt u terecht voor verschillende bandenservices. Omdat wij de bandenspecialist zijn weet u zeker dat wij uiterst zorgvuldig met uw autobanden omgaan.

Balanceren

Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen.

Bandereparatie

Schade aan uw autoband is vervelend, zeker als u onderweg bent. Om de kwaliteit van uw band te bewaren, is snelle reparatie van belang.

Bandenopslag

Heeft u geen ruimte voor de opslag van uw zomerbanden of winterwanden bij u thuis? Wij slaan uw banden graag voor u op in ons depot.

Stikstof

Veel nieuwe auto´s worden standaard afgeleverd met stikstof in de banden. Deze banden zijn te herkennen aan een groen ventieldopje. Met stikstof gevulde banden zijn minder gevoelig voor temperatuurschommelingen, zodoende blijft de band beter op spanning bij hitte of koude.

Uitlijnen

Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

Van Hugten Mobility-Center, uw bandenspecialist.

Centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand.


 

.