Banden & Velgencenter Van Hugten - Bilthoven - Utrecht - Zeist

Banden & Velgencenter Van Hugten

Specialist in Banden & Velgen. Compleet in Auto Onderhoud.

Heeft u het gevoel dat u onnodig teveel betaalt voor auto onderhoud? Durft u de stap naar een fast fitter toch niet aan? Maak dan kennis met Banden & Velgencenter Van Hugten!


Wij kopen centraal in, waardoor u altijd een concurrerende prijs betaalt voor onderhoud aan uw auto. Hiermee combineert Banden & Velgencenter Van Hugten als enige aanbieder in de regio het prijsniveau van een fast fitter met de vakkennis en de faciliteiten van een echt autobedrijf.

 Welke voordelen heeft dit voor u? 

  • Zomerbanden, winterbanden, velgen, APK en auto onderhoud aan alle merken onder n  dak.
  • U bent welkom met zowel uw leaseauto als met uw eigen auto.
  • Auto onderhoud wordt bij ons, in tegenstelling tot andere fitters, uitgevoerd door personeel dat wl 100% gekwalificeerd is.
  • U ontvangt een heldere en concurrerende prijsopgave vooraf.
  • Ook kleine reparaties zoals een lekke band of het vervangen van een lamp voeren wij graag en snel uit.
  • Geen lange wachttijden.
  • Vervangend vervoer tegen vaste lage prijzen.

Service & Kwaliteit daar staan wij voor!
In onze werkplaats beschikken we over modernste diagnose-apparatuur. Als Banden & Velgencenter Van Hugten voldoen wij aan strenge eisen om diensten van een hoog niveau te kunnen verlenen. Zodat u echt ontspannen kunt genieten van iedere rit in uw auto. Vandaar dus onze slogan: "Service en Kwaliteit daar staan wij voor!".

Banden & Velgencenter Van Hugten uw lokale banden en bandenspecialist voor Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Utrecht en Zeist. Specialist in banden, velgen en auto-onderhoud alle merken.