Banden voor alle soorten voertuigen

Bandensoorten

Van Hugten Mobility-Center is specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een buitengewoon breed assortiment aan bandensoorten.

Winterbanden

Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg in winterse weeromstandigheden.

Zomerbanden

Zomer banden spelen naast winterbanden een cruciale rol bij de veiligheid in het verkeer.

4-seizoenenbanden

All season banden (ook wel 4-seizoenenbanden genoemd) bieden u uitstekende controle in alle weersomstandigheden.

Budget banden

Goedkope banden van Van Hugten Mobility-Center hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door goede afspraken met bandenleveranciers kan de hyperspecialist banden voor een scherpe prijs leveren

Comfortbanden

Comfort banden zijn uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote auto’s. Dankzij de goede allround eigenschappen zijn comfortbanden een goede keuze voor de gemiddelde automobilist. De nadruk ligt bij performance banden op het comfort, het kilometerrendement en een lage rolweerstand.

Groene banden

Deze ecobanden zorgen voor een optimale combinatie tussen prestaties en het milieu.

Sportieve banden

Profile Tyrecenter DBS heeft een ruim aanbod sportieve en ultra sportieve banden van vele merken.

Klassieke banden

Profile Tyrecenter DBS is dé onderstel- en onderhoudsspecialist van de Benelux op het gebied van klassieke auto’s. Voor het juiste bandenadvies, snaarstrakke uitlijning en het onderhoud aan uw klassieker bent u bij Profile Tyrecenter aan het juiste adres.

Runflat banden

In toenemende mate worden er runflat banden gemonteerd onder nieuwe auto’s. Met runflat banden kunt u bij een lekke band nog veilig een afstand van 80 kilometer afleggen.