Balanceren en uitlijnen

Specialist in balanceren en uitlijnen van banden en velgen

Profile Car & Tyresvice Van Hugten, één van de autoservice formules van Van Hugten Mobility-Center, is de specialist op het gebied van banden en wielen voor alle soorten personenvoertuigen. Daarnaast is Profile Tyrecenter Van Hugten gespecialiseerd in compleet auto- onderhoud.

Grootste bandenspecialist in Bilthoven

Profile Tyrecenter is de grootste bandenspecialist in de Benelux en beschikt over ruim 170 vestigingen in Nederland. Banden zijn het enige contact tussen het voertuig en de weg. Ze zorgen voor de grip en zijn derhalve van essentieel belang voor de veiligheid van de inzittenden. Profile Tyrecenter Van Hugten is merkonafhankelijk: de klant kan kiezen uit alle A-merken, uit kwalitatieve B-merken en uit voordelige, maar zeer hoogwaardige huismerken. Een brede keuze aan bandenmerken en een unieke keuze aan bandenservices maakt Profile Tyrecenter Van Hugten dé specialist in banden en wielen.

Als specialist in banden en wielen beschikt Profile Tyrecenter Van Hugten over de meest geavanceerde high-tech apparatuur om uw banden te balanceren en uw auto uit te lijnen. Hierdoor rijdt u hoogst comfortabel, zuinig en zonder trillingen of vibraties. Profile Tyrecenter Van Hugten kunt u uw banden laten vullen met stikstof waardoor uw banden langer en beter op spanning blijven. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik aanzienlijk en dat komt ook het milieu ten goede.

Onze belofte

De zorg voor uw banden kunt u rustig aan ons toevertrouwen. Onze beste band is die met de klant. Die band krijgt alle aandacht. Wij hebben passie tot in ieder detail en hebben nu eenmaal een aangeboren liefde voor het vak. Dit is de kracht van Profile Tyrecenter
Van Hugten en dat merkt u.

Profile Tyrecenter Van Hugten. Uw banden en velgen specialist, centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Groenekan, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand