APK keuring - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

APK keuring - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

Bent u woonachtig in de regio van Bilthoven, De Bilt, Utrecht of Zeist en op zoek naar een APK keuringsstation voor uw auto, dan bent u bij Van Hugten Mobility-Center aan het goede adres. Van Hugten Mobility-Center is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie voor alle merken auto's, van Alfa Romeo tot Volvo.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto worden gekeurd?
Per 1 januari 2008 gelden hiervoor andere regels, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen auto’s die op benzine rijden en auto’s die op diesel of LPG rijden.

Benzine
Als uw auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Als uw auto wel eerder APK-gekeurd is, geldt de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet uiterlijk op deze datum zijn goedgekeurd. Na deze keuring moet uw auto twee keer iedere twee jaar APK-gekeurd worden. Daarna ieder jaar.

Diesel of LPG
Als uw auto op diesel of LPG rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Als uw auto wel eerder APK-gekeurd is, geldt de datum op het keuringsrapport. Dit is de vervaldatum voor de APK. Met andere woorden: uw auto moet uiterlijk op deze datum zijn goedgekeurd.

Van Hugten Mobility-Center. Uw APK specialist, centraal gelegen in Bilthoven. Treinstation en bushalte op loopafstand. De Bilt, Groenekan, Zeist en Utrecht op enkele minuten rij-afstand