Stel hier uw nieuwe auto samen

Bij Van Hugten Mobility-Center kunt u nu via de universele CarConfigurator van elk merk uw auto samenstellen. Alle merken en modellen staan in deze database, zodat prijzen, specificaties, standaarduitrustingen en alle optieprijzen bekend zijn. U kunt uw eigen uw auto helemaal volgens uw eigen wensen samenstellen inclusief de gewenste opties en u weet gelijk wat de auto uiteindelijk kost.

Als locale autodealer adviseert Van Hugten Mobility-Center u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij willen graag uw wensen vertalen naar de diverse modellen van Opel, Peugeot en Fiat of wellicht een ander merk . Door deze vrije keuze zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de in onze ogen "ideale" modelkeuze. Wilt u proefrijden in het model van uw keuze, vraag het ons en we regelen uw proefrit. Het spreekt vanzelf dat we vervolgens niet alleen graag uw auto uitleveren, maar ook graag willen onderhouden.....

Het enige wat u hoeft te doen is op de link "samenstellen nieuwe auto" te klikken en u kunt uw eigen auto samenstellen. Wij krijgen vervolgens deze configuratie binnen waarna wij zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Bemiddeling aktiemodellen

Ook kunnen wij voor u bemiddelen voor nieuwe auto's die bij collega dealers zeer scherp geprijst staan. Zo heeft u het voordeel van vaak messcherpe prijzen en kunt u toch voor onderhoud bij ons terecht.