Informatie & adres

Van Hugten Mobility-Center, uw Opel, Fiat en Peugeot specialist. Daarnaast ook bekend als Profile Tyrecenter Van Hugten Bilthoven. OnderhoudAPK en reparaties. Hyperspecialist in banden en velgen. Van Alfa Romeo tot Volvo, onderhoud en reparaties van alle merken auto's !.

Algemene Informatie
Al ruim 60 jaar is Van Hugten een sterke partner als Opel, Fiat en Peugeot  specialist. Samen met het werkplaatsconcept van Profile Tyrecenter biedt autobedrijf van Hugten allround service op maat voor iedereen die zich op de weg begeeft en alle partijen die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Dit doen wij door hoogst persoonlijke service en de beste kennis van zaken met elkaar te combineren.

Alle activiteiten rondom mobiliteit in de breedste zin van het woord zijn in één stop ondergebracht. De klant kan tot aankoop of onderhoud en reparatie van zijn of haar auto terecht onder één dak.

Per 1 januari 2009 hebben wij al onze activiteiten ondergebracht onder de naam
Van Hugten Mobility-Center. Van Hugten Mobility-Center richt zich naast de bandenservice, nadrukkelijk op het onderhoud (APK-keuringen, grote- en kleine beurten) van de wagenparken in het midden en kleinbedrijf. Door de nieuwe Europese regelgeving kan Van Hugten Mobility-Center beschikken over alle technische informatie van elke auto. We kunnen dan ook zonder meer het onderhoud aan alle zakelijk gereden auto's volgens fabrieksnormen uitvoeren. Dit gebeurt met onderdelen die volgens de originele fabrieksnormen zijn gefabriceerd. Dit brengt de nodige besparingen voor een bedrijf met zich mee. Naast de besparing in geld is er de besparing in tijd. Door de uitgekiende onderdelen voorziening is een auto voor reparatie nooit langer dan nodig bij ons binnen. Tevens voeren wij al jaren het onderhoud uit voor alle gerenommeerde leasemaatschappijen in Nederland.

Kortom Van Hugten Mobility-Center is de banden, velgen en auto-onderhoud specialist van de Regio Bilthoven, De Bilt, Zeist en Utrecht.

Van Hugten Mobility-Center
Leyenseweg 18
3721 BD Bilthoven

Telefoon: 030 - 228 39 23
Fax: 030 - 228 41 46
E-mail:
Handelsregister: 30024716 


 
Grotere kaart weergeven