Banden & Velgencenter Van Hugten - Bilthoven - Utrecht - Zeist

Banden & Velgencenter Van Hugten

Specialist in Banden & Velgen. Compleet in Auto Onderhoud.

Heeft u het gevoel dat u onnodig teveel betaalt voor auto onderhoud? Durft u de stap naar een fast fitter toch niet aan? Maak dan kennis met Banden & Velgencenter Van Hugten!
Car & Tyreservice Bilthoven
Wij kopen centraal in, waardoor u altijd een concurrerende prijs betaalt voor onderhoud aan uw auto. Hiermee combineert Banden & Velgencenter Van Hugten als enige aanbieder in de regio het prijsniveau van een fast fitter met de vakkennis en de faciliteiten van een echt autobedrijf.Welke voordelen heeft dit voor u? 

  • Zomerbanden, winterbanden, velgen, APK en auto onderhoud aan alle merken onder n  dak.
  • U bent welkom met zowel uw leaseauto als met uw eigen auto.
  • Auto onderhoud wordt bij ons, in tegenstelling tot andere fitters, uitgevoerd door personeel dat wl 100% gekwalificeerd is.
  • U ontvangt een heldere en concurrerende prijsopgave vooraf.
  • Ook kleine reparaties zoals een lekke band of het vervangen van een lamp voeren wij graag en snel uit.
  • Geen lange wachttijden.
  • Vervangend vervoer tegen vaste lage prijzen.

Service & Kwaliteit daar staan wij voor!
In onze werkplaats beschikken we over modernste diagnose-apparatuur. Als Banden & Velgencenter Van Hugten voldoen wij aan strenge eisen om diensten van een hoog niveau te kunnen verlenen. Zodat u echt ontspannen kunt genieten van iedere rit in uw auto. Vandaar dus onze slogan: "Service en Kwaliteit daar staan wij voor!".

Banden & Velgencenter Van Hugten uw lokale banden en bandenspecialist voor Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Utrecht en Zeist. Specialist in banden, velgen en auto-onderhoud alle merken.